Informatie over folderhouders

FolderWinkel.nl en FolderWinkel.be leveren een uitgebreid assortiment folderhouders en folderrekken. Via de selectiemogelijkheden vindt u gemakkelijk en snel de manier van presenteren die u zoekt. Folderhouders en folderrekken zijn onmisbaar om uw brochures, catalogi, tijdschriften of flyers opvallend en overzichtelijk te presenteren. Het zijn handige presentatiemiddelen die ervoor zorgen dat de informatie goed zichtbaar is en dus de gewenste aandacht krijgt. Door de informatie rechtop te zetten wordt de kijker nieuwsgierig gemaakt en er naar toe getrokken.

Vooral in winkels, showrooms, ontvangstruimtes van bedrijven en wachtruimtes in ziekenhuizen worden deze presentatiemiddelen veel gebruikt. Maar ook op beurzen is het een ideaal middel om uw bedrijfsinformatie optimaal te presenteren. Goed gepresenteerde informatie vormt een belangrijk onderdeel van uw marketing- en communicatieplan.

Welke folderhouder is voor uw bedrijf of organisatie het meeste geschikt?

Dat hangt af van verschillende factoren. Waar wilt u de informatie presenteren? Om welke informatie gaat het? Heeft u brochures in één maat of in diverse formaten? Zo zijn er standaards die op de tafel, aan de muur of op de vloer geplaatst worden. Voor elke soort informatie heeft FolderhouderWinkel het geschikte presentatiemiddel.

Wanneer u een menukaart of prijslijst wilt presenteren dan kunt u kiezen voor een tafelstandaard. Deze standaards zijn uitermate geschikt om op een balie of op een tafel te plaatsen. Heeft u één pagina met informatie dan is een L-standaard geschikt, een T-standaard is geschikt wanneer u tweezijdige informatie wilt presenteren. De tafelstandaards zijn in diverse maten en modellen te verkrijgen: van A7- formaat tot A3-formaat, staand of liggend.

tafelstandaard

Heeft u meerdere brochures om te presenteren? Kies dan voor een folderrek of wandfolderhouder. Leverbaar in diverse uitvoeringen, van transparant kunststof tot hoogwaardig staaldraad met zilverkleurige poedercoating voor een luxe uitstraling.

Hoewel in de meeste folderrekken meerdere brochures van dezelfde afmeting geplaatst kunnen worden zijn er ook systemen waarbij folders in verschillende formaten gepresenteerd kunnen worden. U kunt geheel naar eigen wens uw folderhouder samenstellen.

folderhouder

Naast folderrekken die aan de muur bevestigd worden, levert FolderhouderWinkel ook verschillende modellen vloerstandaards. Geschikt voor het presenteren van één A4-tje tot een stapel brochures, voor informatie in verschillende formaten, voorzien van een vaste of draaibare voet. En wanneer u kiest voor een verrijdbaar model dan is de folderstandaard gemakkelijk te verplaatsen naar een andere ruimte.

vloerstandaard

U ziet, er zijn veel verschillende mogelijkheden om uw informatie onder de aandacht te brengen. Onze productspecialist geeft u graag vrijblijvend advies.

Deel de link naar deze pagina:

Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Pinterest